Ιατρικα κεντρα

Ιατρικα κεντρα

Γενικα

Ο ιατρός Ιωάννης Πετρόπουλος πραγματοποιεί χειρουργικές επεμβάσεις τόσο στην πόλη της Αθήνας, όσο και στην πόλη της Λάρισας. Για το λόγο αυτό συνεργάζεται με το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center, το ΙΑΣΩ General, και την Αθηναϊκή Κλινική (Αθήνα), και την Κλινική ΙΑΣΩ Θεσσαλίας (Λάρισα), δίνοντας τη δυνατότητα στους ασθενείς του να πραγματοποιήσουν τη χειρουργική επέμβασή τους στην πλησιέστερη γι’ αυτούς πόλη.

ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ Hospital Center

Το Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center φέρει το όνομα του Ελβετού ανθρωπιστή και ιδρυτή του διεθνούς ερυθροσταυρικού κινήματος, καθώς στον πυρήνα των αξιών του βρίσκονται οι ιδέες της φροντίδας, της συμπαράστασης, της αλληλεγγύης και του σεβασμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, τις οποίες υπηρετεί με ήθος και συνέπεια.

Ανήκει στην εταιρεία “ΗΜΙΘΕΑ Α.Ε.” και αποτελεί ένα από τους πλέον σύγχρονους και μεγαλύτερους νοσηλευτικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Κατασκευάστηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Π.Δ. 517/91, με κτηριακές υποδομές εξαρχής και αποκλειστικά σχεδιασμένες για τη λειτουργία νοσοκομείου, το οποίο άρχισε να λειτουργεί το 2000.

Υπηρετεί με συνέπεια τις αξίες του, έχοντας πάντα στο επίκεντρο της προσοχής του τον άνθρωπο και τη διασφάλιση της υγείας του, επενδύει στην πρόοδο της ιατρικής επιστήμης και μέσω της εταιρικής του δράσης στηρίζει την κοινωνία.

Στοιχεια επικοινωνιας

Ερρίκος Ντυνάν Hospital Center
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 107, Αθήνα
Τηλ. Κέντρο: 210 6972000
Website: www.dunant.gr

ΙΑΣΩ General

Η υπερσύγχρονη Γενική Κλινική ΙΑΣΩ General αποτελεί ένα ίδρυμα πρότυπο, στο οποίο κάθε ασθενής μπορεί να εμπιστευτεί, χωρίς κανένα δισταγμό, το πολυτιμότερο αγαθό που διαθέτει, την υγεία του. Η Κλινική βρίσκεται στην Αθήνα, στη Λεωφόρο Μεσογείων 264, στο Χολαργό.

Η κλινική ΙΑΣΩ General διαθέτει:

– 237 ειδικά σχεδιασμένες και άρτια εξοπλισμένες κλίνες διαφόρων κατηγοριών.
– Δύο από τις πλέον σύγχρονες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ Πολυδύναμη, ΜΕΘ Εμφραγμάτων) σε παγκόσμιο επίπεδο και τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά στην Ελλάδα.
– 11 χειρουργικές αίθουσες, εξοπλισμένες με ό,τι πιο σύγχρονο στην τεχνολογία, οι οποίες καλύπτουν με ασφάλεια όλα τα περιστατικά. Αξιοσημείωτο είναι ότι οι καρδιοχειρουργικές αίθουσες διαθέτουν υπερηχογράφο με διοισοφάγειο και διεγχειρητική κεφαλή για το συνεχή έλεγχο του ασθενούς κατά τη διάρκεια της επέμβασης.
– Υπερσύγχρονο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Στοιχεια επικοινωνιας

ΙΑΣΩ General
Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 264, Χολαργός
Τηλ. Κέντρο: 210 650 2000
Fax: 210 654 1267
Email: myclub@iaso.gr
Website: www.iaso.gr

Αθηναϊκη MEDICLINIC

Η Αθηναϊκή Mediclinic είναι μία σύγχρονη Γενική Κλινική με όλες τις ιατρικές ειδικότητες και υψηλές τεχνολογικές προδιαγραφές για την παροχή ολοκληρωμένων ιατρικών υπηρεσιών. Με μακρόχρονη παράδοση στον τομέα της Οφθαλμολογίας, αποτελεί σήμερα μια πρότυπη, διαγνωστική, χειρουργική και νοσηλευτική μονάδα.

Στοιχεια επικοινωνιας

Αθηναϊκή MEDICLINIC
Διεύθυνση: Δορυλαίου 24 – Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα
Τηλ. Κέντρο: 210 6475000
Fax: 210 6475005
Email: info@athinaiki-mediclinic.gr
Website: www.athinaiki-mediclinic.gr

ΙΑΣΩ Θεσσαλιας

To ΙΑΣΩ Θεσσαλίας από τις 22 Μαρτίου 2010 λειτουργεί δυναμικά στο χώρο της υγείας και σήµερα πλέον αποτελεί µία πλήρη από κάθε άποψη σύγχρονη κλινική. Αποτελεί ένα πρότυπο ίδρυµα παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών υγείας, εξοπλισµένο µε τον πλέον σύγχρονο και πρωτοποριακό ιατροτεχνολογικό εξοπλισµό και µε τη συνδροµή κορυφαίων ιατρών συνεργατών όλων των ειδικοτήτων.

Το ΙΑΣΩ Θεσσαλίας είναι µία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις του ιδιωτικού τοµέα υγείας στην Ελλάδα και ασφαλώς η µεγαλύτερη στην περιφέρεια και µάλιστα σε µία πολύ κρίσιµη οικονοµική περίοδο. Η µονάδα αυτή που αποτελεί κόσµηµα για την περιοχή της Κεντρικής Ελλάδας, αναπτύσσεται σε 27.000 τ.µ., στο 8ο χλµ. της Π.Ε.Ο Λάρισας – Αθηνών. Η θέση της, στην καρδιά της Θεσσαλίας, είναι στρατηγικής σηµασίας, γιατί απέχει 45-50 χιλιόµετρα από τις υπόλοιπες 3 πρωτεύουσες Νοµών (Βόλο, Τρίκαλα, Καρδίτσα). Ο Βόλος συνδέεται µέσω της Π.Α.Θ.Ε. µε µέσο χρόνο πρόσβασης 25-35 λεπτά.

Στοιχεια επικοινωνιας

ΙΑΣΩ Θεσσαλίας
Διεύθυνση: 8o χλμ. Π.Ε.Ο Λάρισας-Αθηνών 41500, Λάρισα
Τηλ. Κέντρο: 2410 996000
Fax: 2410 555451
Email: thessalias@iaso.gr
Website: www.iaso.gr